اس ام اس ولادت امام زمان، حضرت مهدی (عج) و نیمه شعبان
میرزا سید مهدی قدسی شعری در وصف نیمه شعبان دارد: «ای امام زمان و مظهر ذات/ مر خدا را جمال تو مرآت شب میلاد توست آن شب قدر/ که خدا نام آن گذاشت برات تو مگر خضر راه ما باشی/ ورنه ره گم کنیم در ظلمات»
اگر بخواهیم از فضایل این شب صحبت کنیم، باید بگوییم که درهای خشنودی، نیکی، روزی و بخشش در این شب به روی مؤمنان گشوده میشوند. حتی تقسیم روزی و تعیین زمان مرگ انسان در آن روز انجام میشوند. علاوه بر این افراد مختلف مورد بخشش الهی قرار میگیرند. هرچند افرادی مانند مشرکان، قماربازها، افراد قطع رحم کرده، شرابخواران و افرادی که بر انجام گناه خود اصرار دارند، بخشوده نمیشوند.
حضرت مهدی، که سالیان طولانی را در غیبت کبری به سر بردهاند، در نیمه شعبان سال ۲۵۵ یا ۲۵۶ پا به دنیا نهادند. به مناسبت چنین روز بزرگ و باعظمتی، مسلمانان در نیمه شعبان جشن برپا میکنند. غذا دادن به فقرا، مولودیخوانی و قربانی کردن گوسفند از رایجترین کارهای خیر این شب به حساب میآیند. در ایران این مراسمها با شکوه و جلال بسیاری برگزار میشوند. حتی پیش از انقلاب جمهوری اسلامی، مسجد صدریه تهران در برپایی جشنهای نیمه شعبان فعالیت گستردهای داشت. در عراق هم مسلمانان در این شب به زیارت امام حسین میروند. در هند، یمن، مصر و لبنان نیز مسلمانان شیعه نیمه شعبان را جشن میگیرند. به این ترتیب نیمه شعبان در سراسر جهان اسلام جشن و سرور برقرار است.