پیش تر با مفهوم api ارسال پیامک (وب سرویس ارسال پیامک با API) و مزایا و کاربردهای آن آشنا شدید. خالی از لطف نیست که درباره روش های اتصال به وب سرویس پیامکی نیز بدانید.
وب سرویس REST
وب سرویس SOAP
مهم نیست چه فعالیت هایی انجام می شود، چیزی که در اینجا اهمیت دارد، این است در ادامه انجام این عملیات، می خواهید به مخاطبین خود پیامک ارسال کنید. به جهت اینکه بتوانید از طریق (API)، ارسال خودکار داشته باشید، باید به کدنویسی متوصل شوید تا بین نرم افزار شما و سیستم پیامکی که با آن کار می کنید، ارتباط برقرار شود و پیامک های شما ارسال گردد.
مزایا و موارد کاربردی وب سرویس پیام کوتاه کدامند؟
تصور کنید از سایت فروشگاهی مانند دیجی کالا خرید کرده اید و در انتظار تحویل کالای خود هستید. زمانی که خرید می کنید رسید ثبت سفارش مشتری (کد سفارش کالای خریداری شده) و در زمان تحویل پیامک تحویل مرسوله برای شما ارسال می گردد. این خدمت، از طریق پیام های خرید و تحویل، یکی از خدمات وب سرویس پیام کوتاه (API) برای شما انجام می شود.
زمانی را تصور کنید که از حساب خود مبلغی را از طریق دستگاه ATM برداشت می کنید یا به صورت آنلاین مقدار پولی را انتقال می دهید. به واسطه اینکه در هر دو حالت تراکنش مالی صورت گرفته، پیامک برداشت یا اس ام اس که حاوی اطلاعات تراکنش مالی شماست، برایتان ارسال می شود. این همان ارسال پیامک خدماتی است.
(API) در واقع به روش های اتصال به سایر برنامه ها اطلاق می شود. همانطور ذکر شد، استفاده از (API) با زبان برنامه نویسی مرتبط است. api ارسال پیامک که می توان آن را از موارد استفاده از (API) دانست، سیستمی تحت وب می باشد که تهیه و طراحی آن به وب سرویس پیام کوتاه اختصاص داده شده است.
در ابتدای مطلب با مفاهیم (API) و وب سرویس آشنا شدید. شاید علاقه مند باشید که در مورد رابطه این دو نیز بدانید. اگر چنین است، ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید، چراکه ما در اینجا به api ارسال پیامک یا به بیان دیگر وب سرویس ارسال پیام کوتاه با (API) بپرداخته ایم.
وب سرویس پیامک (API) چیست؟
وب سرویس پیامک از طریق (API) بسیار پر کاربردی بوده و امکانات و خدمات خاص و ارزنده ای را ارائه می دهد. به این معنا که وب سرویس پیامکی درگاهی را ایجاد می کند که امکان ارسال و دریافت پیامک از طریق اینترنت را فراهم می سازد. این شرایط با استفاده از پروتکل های استاندارد امکان پذیر شده و مکانیسم هایی را در اختیارمان قرار می دهد که بتوانیم به وسیله آن ها ارتباط پیامکی بین سیستم های مختلف را فراهم کنیم. اگر می خواهید بهتر این مطلب را درک کنید به مثال ذیل توجه نمایید: